Sociale Media
Tiptoets.nl - reparatie mobiele elektronica
TomTom One, TomTom One XL, TomTom Go Classic, TomTom Go 300, 500, 700, TomTom Go 900, IQ Routes.
Is uw navigatiesysteem stuk? Wie kan er nog zonder navigatie-systeem? Met een kapotte TomTom in de auto, op bekladde informatieborden uw bestemming zoeken is niet de oplossing. Bij Tiptoets.nl, bent u op het juiste adres als het om het repareren van uw TomTom gaat. Repareren is onze zogenaamde "core business". De meest voorkomende klachten in TomTom's zijn: een losse USB connector, het niet opladen, een gebroken beeldscherm, met een verkeerd snoer aangesloten in de auto enz.. En zo zijn er nog veel meer problemen op te noemen.

TomTom reparatie

We repareren alle typen TomTom's en kunnen "bijna" elk probleem oplossen. Met de nadruk op bijna, want we zouden graag alle defecten op willen lossen, maar TT laat geen, of alleen summiere informatie los over haar producten. Er is hun alles aan gelegen de monopoliepositie die het bezit te behouden. Hetgeen voor u als "klant" niet de voordeligste oplossing is. U wilt uw TomTom namelijk goed gerepareerd hebben tegen een redelijke prijs.

Als u de reparatie buiten garantie door TomTom laat uitvoeren, kunt u soms kiezen uit een vervangend "gebruikt apparaat" (refurbished), of repareren. Als u kiest voor repareren (als ze dat nog doen?), kunt u beter even gaan zitten voordat u achterover valt. De reparatieprijzen schieten namelijk de pan uit.

Wij vernemen verhalen van onze klanten, dat ze voordat ze aan het opsturen van een kapot apparaat toe zijn, er een zeer omslachtige mailwisseling en formulierenprocedure doorgeworsteld moet worden, waardoor veel mensen halverwege afhaken.

Zoals in allerlei zaken zijn er gelukkig meerdere wegen die naar Rome leiden waardoor we gebroken beeldschermen, laadproblemen of een afgebroken USB aansluiting zonder problemen kunnen herstellen tegen relatief lage reparatiekosten.

Wij zorgen ervoor dat u uw navigatiesysteem weer snel en zonder zorgen volop kunt gebruiken. We begrijpen maar al te goed dat u uw steun en toeverlaat eigenlijk geen dag kunt missen. Een defect apparaat is een groot probleem, vooral als u dagelijks op de weg zit.

Na reparatie, zorgen we ervoor dat uw "TomTom navigatiesysteem" weer snel zijn thuis bestemming bereikt.

Wat kunnen we aan diverse typen TomTom's repareren?
Schermen:

Van de meeste typen TomTom's zoals bijvoorbeeld de XL en de Go 5xx, 7xx en 9xx, de Live / Traffic en de IQ Routes serie enz. enz., kunnen we indien het glas gebroken is en het onderliggende beeld nog goed is, deze 100% repareren. Via de reparatiepagina's gezocht op typenummer, kunt u zien wat voor uw toestel van toepassing is.

Accu's Batterijen:
Een veel voorkomende klacht in TomTom's uit de 3xx, 5xx, 7xx en 9xx serie, maar ook andere typen, is een lege batterij. Het groene laadlampje brand wel als de TomTom aan de lader of op een dock wordt geplaatst. In 99% van de gevallen blijkt de accu niet stuk te zijn, maar wordt het probleem veroorzaakt door een defect laadcircuit in de TomTom. We lossen dit probleem graag voor u op. Ook als de accu/batterij werkelijk defect blijkt te zijn. De reparatiekosten vindt u op de reparatiepagina van uw navigatiesysteem.

Losse of defecte USB, TMC, of 5 volt voedings aansluiting:
Een losse of afgebroken connector is erg vervelend. Uw toestel werkt af en toe goed en laat het dan weer afweten. Wij hebben een techniek ontwikkeld waarmee de interne connector d.m.v. een z.g. pcb transplantatie weer vastgezet kan worden. Hierdoor, kunnen dit soort problemen voor 95% oplossen.

Testmogelijkheden:
We hebben diverse mogelijkheden/methoden in huis om een fout/defect in uw TomTom op te sporen. Dit doen we bijvoorbeeld via de "IAC Jump Manager", maar ook andere testsoftware. Hiermee kunnen we verschillende diagnostische tests uitvoeren en controleren waar de problemen in uw TomTom zich voordoen en of uw TomTom goed functioneert. De laatstgenoemde controle wordt bij elk toestel uitgevoerd, ongeacht het probleem waarmee het toestel is binnengekomen voor reparatie.